Hejsan allihopa!

Nu är jag trött på att inte kunna uppdatera min hemsida så jag fixar en blocgg i stället. Fliken "Dagbok" kommer attbytas ut till "Blogg" så småningom.

Första nyheten är den att jag nu är nästan alldeles säker på att Moa och Idun är dräktiga så vecka 19-20 blor det full fart i stugan. Unni är jag inte riktigt säker på, jag tror att hon går tom.

I dag ska jag och min syster överraska hennes dotter med en biltur som leder till ett besök hos en kattfamlilj där en av ungarna kommer att bli hennes alldeles egen katt. Stster kommer också att ta en av ungarna så de kan få lite buslek av varandra. Just nu heter de Snow och Nala men det kommer nog att ändras.



I slutet av maj får det flytta in hos sin nya familj. Söta - eller hur?

Kommentarer
Postat av: Maria

Kul med bloggen!!

Jaa, de är alldeles bedårande de små kissarna. Men namnen var det väl inget fel på, det var ju jättefina namn tycker jag. Får man fråga vilken systerdotter det är som ska bli den lyckliga?



Glöm inte att begära att kissarna ska vara fullvaccinerade innan de flyttar, annars finns risken att lyckan blir väldigt kort tyvärr.Immunförsvaret är hyperdåligt på ovaccinerade små bebisar.

God fortsättning önskar vi i Haradiset

2009-04-13 @ 10:44:16
URL: http://www.bengalkatter.se
Postat av: Mary

Hej,



Kul med Lundetuvans blogg. Grattis till små puppisar! Håller tummarna!



mvh / Mary

2009-04-13 @ 13:49:06
URL: http://web.comhem.se/lundehund
Postat av: Lundetuvan

Oroa dig inte Maria, självklart ska det vaccineras efter konstens alla regler... och kastreras med för den delen.





Tack Mary... du kan inte ana vad glad jag är att det äntligen blir valpar här i huset :o) Det är tur att jag har öron annars hade mungiporna mötts bak i nacken.

2009-04-13 @ 20:42:31
Postat av: Carina Faxén

Hej Maria !

Kanon med blogg, eller den sida som vi har enkel som bara den att fixa :) Vilka sötnosar kattungarna är...och valpar så spännanden vi håller alla tummar, du oxå så våran Ebba löper snart..vi har 2 löptikar nu men givet inte hon då.

Ha de gott // Kram Carina !

2009-04-13 @ 23:51:05
URL: http://www.123minsida.se/farmorselma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0