5 dygn

Alla valpar och även Moa mår jättebra.

Valparna går stadigt upp i vikt och sover mellan matningarna lugnt och skönt under filten som Moa envisas med att bädda över dem med, hon tycker nog att det är kallt trots att det ligger en värmedyna under deras madrass.

Så här är deras vikt när de nu är 5 dygn gamla:
1:an - 224g tik
2:an - 199g tik
3:an - 264g hane
4:an - 196g tik


4:an, 3:an, 1:an och 2:an - ni hör väl vad gott det låter när det sugs och smaskas.


3:an sover under filten.


1:an sover också...


... medan 2:an och 4:an passar på att få i sig lite extra.


Man ser på den blanka fina pälsen och de runda rumporna att de små mår bara bra.


Kommentarer
Postat av: Nisse & Sofie

Vi längtar efter att få komma och hälsa på, men avaktar tills de är stora nog att få träffa sin pappa.Tänk att Nisse blev Pappa på sina äldre dagar. Det trodde ingen!

Han kallades länge för "Bög-Nisse" för han ville inte ha o göra med sura Tjejer, som bara fnös och inte ville komma till, fastän han är en hejare på långa förspel. Det är lite olika det där hur tikarna vill ha det. Berra han är mer pang på rödbetan. Tiken hinner inte tänka förrän han sitter fast. På gott och ont förståss. Jag tror att det är för att Berra betäckte första gången då han var en ung och galen unghund. Nisse han fick inte tillåtelse att dra iväg till löptikar och fick nöja sig med att sniffa runt i kvarteren efter Brudarna. Sen då det var några Lundehundstikar som hörde av sig och var intresserade då var Nisse inte med på noterna. Men Moa är en fantastisk tik, hon ställer upp sig och bara väntar och verkar gilla hela akten. Efteråt snurrar hon runt som en karusell och sen ställer hon upp igen fast då är Nisse nöjd för ett tag.

2010-01-08 @ 21:41:32
Postat av: annica

3:an har ökat rejält. dom ser jätte fina ut. det var en väldigt gullig bild på 3:an under filten// Annica

2010-01-09 @ 10:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0