Hälsningar...

... och bilder kommer här från Foss. Han trivs gott som minstingen i sin flock med 6 lundetjejer i varierande åldrar.Tack Liv för fina bilder på lillgutten!

Nanna...

... har varit på valputställning och där blev hon BIR-valp.Det ser ut som om Nanna verkligen gjorde allt för att charma domaren :o)

Tack Barbro för den härliga bilden!


Högbo lördag em

Dagen har varit riktigt bra :o)

Först ut i utställningsringen gick Moa och Berras son - Jorm. Han fick 1:a och att han inte gick vidare berodde nog medt på hans ovana med utställning.


Jorm och hans familj gjorde utställningsdebut.

Sedan var det Iduns tur och hon fick ökl 1, öklk 1, ck, btkl 3 och cert.

Moa och Unni skulle båda in i championklass så jag tog Moa och Reidar gick med Unni. Moa ville inte vara med idag och gick som om hon sov, blev chkl 3 och slapp vara med mer i dag.

Unni däremot var glad och tyckte dat var roligt med utställning och hennes resultat blev chkl 1, ck, btkl 1, cacib och BIR. Kan ni tänka er - hon slog 7 andra lundehundar och blev BÄST I RASEN!!


Unni BIR och Mountjoy Spralliga Sune BIM, domare var Matti Tuominen.

När det var dags för gruppfinaler så var Unni så glad att få följa med oss alldeles ensam, sitta i knät och få en massa godis, men så knäppte de på högtalaranläggningen och det lät som åska och Unni är jätterädd för den. Svansen mellan benen och inget var kul längre, inte ens godis var gott längre.

Men, men... lundisar brukar inte placera sig i gruppfinalerna och hon blev i alla fall BIR :o)
Högbo fredagkväll

Resan hit ner gick i ösregn men bra ändå och med hjälp av GPS:en så hittade vi till huset där vi skulle hyra en husvagn. Visserligen blev vi lurade på en massa småvägar som vanligt men vi kom i alla fall fram till slut.
När klockan var strax över tio så hade vi tagit vår plats i besittning, satt upp förtältet utan beskrivning och utan att bli ovänner, vi kände oss nästan förtjänta av både Nobels fysik- och fredspriset ;o). Och som vanligt är världen liten - våra närmaste grannar är ett par från Åkersjön.

Unni...

... och Idun gjorde sig snabbt hemmastadda.


Efter en kvällsmacka och lite te så var det dags att sova.

Natti, natti, vi ses i morron.En hälsning...

... och nya bilder har kommit från Agiir (Ägir) som håller på att bli stor.


Han ser utan tvekan ut att ha det bra. Tack matte Elina för fina bilder.

 


RSS 2.0