Unnis nya liv

Unni trivs som fisken i vattnet med sin nya familj. Tänk... att inte behöva dela uppmärksamheten med någon annan, om man inte räknar med katten Rut förståss ;o) ...att ha en alldeles egen familj, med barn som älskar att mysa och gosa.


På kvällspromenad med matte...


...utan koppel och inga staket...


...och en alldeles egen gård att hålla koll på.


Mysa i sängen med lill-husse...


...eller i soffan med katten Rut.


På utflykt med familjen - klättra, busa och springa fritt...


...åsså lite fika - livet är underbart.

Änn en gång... vilken lyckodag det var den dagen Jenny ringde och vill komma förbi och kika på mina lundisar... den dagen det sa "klick".

Truls Krutbrenner

För en dryg månad sedan fick Truls flytta tillbaka till mig. Han hade kommit på den dumma idéen att nypa de små barnen i sin familj när de inte gjorde som han vill och sånt går ju inte för sig. Genast när jag fick veta att Truls skulle komma tillbaka så började jag fundera på vilken som skulle kunna tänkas vilja ha honom och min första tanke var Arve. Han var husse till Odin, som ni kanske minns så omkom han under olyckliga omständigheter i våras. Jag ringde till Arve och han ville gärna göra ett försök. En månad skulle Truls få på sig för att se om han kunde anpassa sig till ett nytt och ganska annorlunda liv mot det han tidigare hade levt. Efter ca 10 dagar ringde Arve och sa att han ville behålla Truls, så från att ha varit mjölkbonde så har Truls nu övergått till att vara skeppshund på en bogserare vid ett mudderverk.


Truls med sin nya husse.


Truls på nya jobbet.
RSS 2.0