Nya framgångar

Lundetuvans Foss Svartkurle kan efter NorskLundehundKlubs specialutställning på Frya Leir i Gudbrandsdalen där han blev 2:a bästa hanhund (i konkurans med ett 20-tal anmälda hanar) och fick sitt 3:e norska cert tituleras både Norsk och Dansk Utställnings CHampion. bilderna på Foss är från 2010, fotograf okänd
N DK UCH Lundetuvans Foss SvartkurleLundetuvans Nanna Vårmarihand har varit på utställningsturné i Danmark och kan förutom SvEnsk UtställningsCHampion nu även lägga till DansK UtställningsCHampion till sina titlar.

               fito på Nanna: Barbro Gustavsson
SE DK UCH Lundetuvans Nanna Vårmarihand


Lundetuvans Saxo Vassarve har varit till Druskninkai i Litauen på utställningar och där blivit Cupvinnare och BALTisk Winner 2011, han tog även 2 cert och det fattas nu bara två finskt cert för att bli FINsk Litauisk UtställningsCHampion.

 foto på Saxo: Anneli Rosenberg
BALTW 2011 Lundetuvans Saxo Vassarve


Som uppfödare till dessa fina hundar kan jag bara ta åt mig en liten del av äran, störst del har ägarna som åker land och rike runt och ställer ut sina skuddslingar. STORT tack och grattis till er - Liv Skjervik (Foss), Barbro & Hans Gustavsson (Nanna) och Anneli Rosenberg (Saxo).


Här hemma jobbas det för fullt på att nya valpar ska födas under hösten 2011 ;o)
Kommentarer
Postat av: Anneli

Tack för en underbar hund vår lilla Saxo, han har fått mycket beröm för sitt temperament, blev i Litauen dessutom uppmärksammad av ett par norska utställare just pga att han var så showig i ringen för en stor del de hade sett hade inte varit så framåt. Utöver detta så charmade han själv in sig hos domarna genom att bägge dagarna pussa på dem (undrar om det var muta).

Men en liten korrigering..... han har bara ett finskt cert och måste ha två till och det sista efter 2 års ålder (vi planerar för fullt nu) och vi hoppas och tror att de litauiska certen är väntecert. Men CACIB båda två, de får han behålla så nu har vi bara 2 kvar som vi behöver och det sista efter 1 år och 1 dag efter det första för det internationella championatet... kanske nästa år i September i Eckerö... :))))

2011-08-09 @ 17:15:07
URL: http://www.eriksro.com
Postat av: susann

Grattis till alla framgångar som uppfödare:) Du har härliga hundar:)

2011-08-10 @ 14:02:19
URL: http://www.briardliv.se/
Postat av: Emmy

Stort grattis! :D

2011-09-02 @ 12:38:46
URL: http://www.ladyn-lufsar.se/kenneln.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0