Mest meriterad hittills :o)

 
För ca 2 år och 8 månader sedan flyttade denna lille kille från oss till Anneli och Conny i Hammarland på Åland.
 
 
 
Numer ser han ut så här och hans fullständiga namn är numer NORD FI SE NO LT UCH BALTW-11 Lundetuvans Saxo Vassarve (nordisk, finsk, svensk, norsk och lettisk utställningschampion, baltisk vinnare 2011). Han har dessutom alla cacib som behöva för internationellt championat men det är inte godkännt av FCI ännu. När det är klart så kommer även C.I.B. finnas med i hans meritrad.
 
På NLK:s utställning i somras på Väröy blev han 2:a i konkurrens med ca 50 andra hanhundar.
 
Att han har uppnått dessa framgångar är nästan helt och hållet Annelis förtjänst, hon som har rest land och rike runt för att ställa ut honom.
 
 
Här är Saxo (längst bak) tillsammans med sin pappa Nisse, mamma Moa och syskonen Shensi, Lita och Ylva.
 
Saxo är pappa till 10 valpar hittills och just nu finns 6 av dem i valphagar hemma på Åland. Vad jag vet så finns det två hanvalpar lediga, så om du är intresserad så hör av dig till mig på emragnarsson@hotmail.com så får du kontaktuppgifter till uppfödaren.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anneli & Conny

Tack för en underbar gosse, han är vårt allt och vårt lilla "kärleksbarn". Även om man har fler än en hund har alla sin egen plats i hjärtat - Saxo har en lite större plats pga många olika orsaker. Vi är stolta över Saxo för det fantastiska temperament han har och Maria som är uppfödare har en stor del i hans framgångar i ringen - det är ju hon som fött upp en så här vacker gosse som är en dröm att visa upp som representant av rasen.

2012-11-10 @ 22:41:19
URL: http://www.eriksro.com
Postat av: Maria

Tack!

2012-11-12 @ 09:58:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0